Μοσχάρι

Επιλεγμένο μοσχαρίσιο κρέας υψηλής ποιότητας, από πιστοποιημένες φάρμες. Διατίθεται σε πλήρη γκάμα τεμαχίων για κάθε επαγγελματική χρήση.

BRISKET

Brisket

Premium Στήθος Μοσχαρίσιου Κρέατος

STRIP LOIN από βόειο

Strip Loin

Εκλεκτό Μοσχαρίσιο Φιλέτο Πλάτης

Σπάλα

Chuck

Σπάλα από Βόειο.Περιλαμβάνει Ελιά και Σβέρκο

chuck

Chuck eye steak

Σπαλομπριζόλα:Παρέχεται με κόκαλο και χωρίς

mock tender

Chuck Mock Tender

Σπαλομίτα ή Σπαλονουά ή βασιλοπούλα

Χτένι από Βόειο

Scallop

Τρυφερό κομμάτι από βόειο, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα

filleto

Fillet & tenderloin

Φιλέτο Μοσχαριού

heel

Heel

(Τορτουγκίτα) – Μυϊκή Δύναμη με Γευστική Υπεροχή

ribeye

Ribeye Steak

Premium Απόλαυση με Γευστικό Βάθος

Οσομπούκο από Βοειο

Osobouko

Πολύτιμο κομμάτι από βόειο, τέλειο για στιφάδο και βραστό

PICANHA από Βοειο

PICANHA

Πολύτιμο κομμάτι από βόειο, δημοφιλές στη βραζιλιάνικη κουζίνα

Κιλότο

Rump

Κιλότο από βόειο, ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα

ribs

Ribs

back ribs(πλευρά της πλάτης) ή short ribs(βραχιόνια)

ribsteak

Ribsteak

Μπριζόλες κανονικές χωρίς ή με κόκαλο

tbone

T-Bone

Τ-Bone μπριζόλα απο κόντρα-φιλέτο

pontiki

Shank

Ποντίκι - Παραδοσιακή κοπή, Σύγχρονη απόδοση

shortribs

Short Ribs flanken style

Σιδηρόδρομος - Πλούσια γεύση σε κάθε λωρίδα

trans

Trans

Ισορροπία Λιπαρότητας & Υφής για Κάθε Εφαρμογή

Συκώτι

Συκώτι Μόσχου / Συκώτι Γάλακτος

Το συκώτι γάλακτος χαρακτηρίζεται από πιο απαλή υφή και ήπια γεύση, ενώ το συκώτι μόσχου προσφέρει πλούσιο γευστικό προφίλ.

Κιμάς

Κιμάς

Κιμάς μοσχαριού,Σταθερή Σύνθεση & Ποιοτικός Έλεγχος