Ποιοτικό χοιρινό κρέας από πιστοποιημένες μονάδες παραγωγής, με έμφαση στη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευελιξία.
Λαιμός χοιρινός Μ/Ο
Κομμάτι λαιμού με κόκκαλο
Λαιμός χοιρινός Α/Ο
Κομμάτι λαιμού χωρίς κόκκαλο
Μπριζολάκι λαιμού
Μπριζολάκι λαιμού με κόκκαλο ή χωρίς
Πανσέτα
Πανσέτα Μ/Ο - Μ/Δ ή Α/Ο - Α/Δ
Σπαλομπριζόλα Μ/Ο
Κλασική Κοπή με Κόκκαλο για Steakhouse Εμπειρία
Σπάλα Χοιρινή
Απόδοση & Ευελιξία σε Κάθε Εφαρμογή
Μπριζόλα T-BONE
Striploin & Tenderloin σε Μία Κοπή για Steakhouse Χρήση
Ψαρονέφρι
"Τρυφερότητα Υψηλής Ποιότητας για Premium Εφαρμογές
Μπριζόλα Κόντρα Χοιρινή
Σταθερή υφή & ήπια γεύση
Μπούτι Χοιρινό
Άπαχη Κοπή Υψηλής Σταθερότητας
Κότσι Χοιρινό
Πλούσια Κοπή με Δυνατή Γεύση
Κιμάς χοιρινός
Παράγεται από επιλεγμένες κοπές χοιρινού, με ελεγχόμενο ποσοστό λιπαρότητας και υψηλή ομοιομορφία