Μοσχαρίσιο Rib Steak

Μοσχαρίσιο Rib Steak

Περιγραφή

Κοπή από το μπροστινό μέρος της ράχης με κόκαλο, πλούσια σε μαρμάρωση και έντονη γεύση. Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι, προσφέρει υψηλή τρυφερότητα και αυθεντικό χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά

  • Με κόκαλο – προσφέρει extra γεύση και εντυπωσιακή παρουσίαση
  • Πλούσιο marbling για μέγιστη ζουμερότητα στο ψήσιμο
  • Διατίθεται νωπό ή κατεψυγμένο, σε vacuum,ολόκληρο ή μεριδοποιημένο